dimecres, 4 de maig del 2011

A Wembley falta gent

El Barça ja tenia un peu i mig a Wembley , però jugava contra tot un Madrid , i un Madrid no es confiable. Guardiola ho tenia molt clar i ja va avisar de que l'equip hauria de suar per arribar-hi. En 18 partits es disputàven quatre clàssics , i el de la volta de les semifinals de la Champions era l'ultim. L'ambient era molt diferent al del primer partit.
El Madrid es queixava dels àrbitratges , bé de fet , el Madrid es queixava a causa de José Mourinho , el qual va demostrar els ultims dies que era un mal perdedor. H sento per tu Mourinho , però t'hauràs d' anar acostumant a perdre contra els de Guardiola perquè quan es concentren no hi ha qui els pari.
El Barça arribava molt còmode ja que a l'anada va guanyar per 0-2 , amb un Messi estelar que es va treure una altra obre d'art. Mourinho al partit d'anada havia estat expulsat per queixar-se als àrbitres. A la roda de prensa va haver-hi molta polèmica ja que Mourinho va atrevir-se a parlar de Champions guanyades injustament pel Barça.
No va parar de dir errors arbitrals que els àrbitres van fer en contra del Barça , però no va mencionar res dels àrbitres que el van ajudar. I sobretot tothom es va quedar amb una sola paraula que va dir com a mínim 10 cops : "Porqué?".
El Barça arribava amb l'onze de gala que disposava Guardiola.
El partit va començar elèctric i el Madrid va posar la por el cos del Barça , però com sempre el Barça va aixecar el cap ràpidament i va demostrar-nos un cop més que , actualment és el millor equip que practica el futbol en el món mundial.
Casillas altre cop va estar molt important i va salvar clares ocasions pels blaugranes.
La primera part va acabar amb el resultat de 0-0.
Al inici de la segona part , al minut 54' Ininesta feia una gran passada per Pedro que definia al fons de la xarxa. 10 minuts més tard , al 64' Marcelo aprofitava una gran jugada de Di María. Desde el minut 70' el Madrid va veure que no aspirava a la final de Wembley i es va dedicar a repartir faltes , vull destacar negativament Adebayor , molt agresiu els 20 minuts que va jugar.A falta de 5 minuts pel final Guardiola feia un dels canvis que recordarà tota la vida , el retorn d'Abidal.

El partit va acabar i el Camp Nou era una festa , tots els jugador ho van celebrar. Vull felicitar el Madrid perqué va millorar , aquest clàssic va ser el més net dels 4.