dijous, 28 d’abril del 2011

Lliçó de futbol blaugrana que només parla al camp

El Barça enfrontava el 3er clàssic després de venir de perdre la final de la Copa Del Rey contra el Madrid , és per això que el Marid tenia el famós paper de favorit.
El partit estava molt calent ja que Mourinho va fer unes declaracions sobre Pep Guardiola , aquest , va decidir fer una cosa que va sorpendre a tothom ja que Pep Guardiola és dels entranadors més honestos del món mundial. Va "burlar-se" una mica de Mourinho.
El Barça tenia una baixa importantíssima com és la de Andrés Iniesta , que en el seu lloc jugaria Keita.
El partit va començar amb els 2 equips presentan el seu joc , el del Barça , tocar i tocar la pilota i anar progressant. I el Madrid esperar-se darrera i amb un contraatac marcar.
La primera part va tenir un amo anomenat F.C.Barcelona. Hi va haver una jugada que em va sorpendre molt , que va ser la que Ronaldo va a fer pressió i els seus companys no l'ajuden i s'enfada moltíssim , aquests petits gestos són els que distingeixen els equips que tenen joc amb equip i els que no ho són. A la segona part , al minut 61' Pepe va fer una falta polèmica però amb intencio de fer mal i es per això que va veure la targeta vermela. Mourinho , com sempre , es va queixar molt i també va ser expulsat. En aquell moment , le partit va fer un cambi radical i el Barça va anar generant ocasions fins que al minut 76' Afellay , que va fer un gran partit va fer una gran jugada i una gran assistència que Messi va transformar per sota les cames de Iker Casillas.
A 3 minuts del final Leo Messi ens va demostrar que sempre serà el millor jugador del món fen una jugada que va deixar enrere a 6 jugadors del Madrid. El partit va acabar amb el debut del jove jugador del Barça B Sergio Roberto que té 17 anys.
Al acabar el partit Mourinho va tornar a plorar a la roda de prensa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada