dissabte, 10 de setembre del 2011

En el futbol no et pots relaxar

El Barça s'enfrontava a la Reial Societat i el partit es disputava al camp d'Anoeta , un camp molt difícil de vènçer. En la temporada anterior el resultat al camp de la Reial va ser un 2-1 favorable al conjunt vasc , i a l'equip de Pep Guardiola li va costar molt imposar el seu estil de joc.
El Barça venia molt fort , ja que en l'anterior jornada va aixafar al Vila-Reial , un equip de Champions. Però després d'aquesta jornada va haver-hi seleccions i el Barça tenia a molts jugadors amb les seves seleccions.
El Barça de Pep Guardiola presentava una alineació diferent : Victor Valdes a la porteria , defensa de quatre amb Fontàs i Busquets de centrals , Dani Alves de lateral dret i Adriano a la banda esquerra. Al migdelcamp hi havia Cesc , Keita , Xavi i Thiago. I a la delantera Alexis Sánchez i Pedro.
El partit començava inmillorable pel conjunt blaugrana . Al minut 10' Xavi aprofitava una gran passada d'Alexis Sánchez i posava l'1-0 al marcador. 1 minut més tard , Cesc Fàbregas posava el 0-2 i tothom confiava amb una golejada. Al minut 33' passava una molt mala notícia Alexis Sánchez es lesionava i esta previst que no pugui jugar de 6 a 8 setmanes.
Ja a la segona part la Reial es va tornar agresiva i va treure profit ja que al minut 58' el delanter de la Reial rematava amb el cap i marcava l'1-2. Després Griezman marcava l'empat a 2 i el partit acavaba 2-2.